login
Inicia sessió

register
Registra't

Pensaments per Catalunya nou estat independent

Constitució

A la nova Constitució catalana només li demano que almenys inclogui un punt:

El poble de Catalunya és sobirà, i per això té el dret i el deure de convocar referendums en tots els aspectes i àmbits, que permetin aprovar o anul.lar qualsevol llei aprovada per un parlament polític. Inclús, si fós necessari, obligar al Parlament a celebrar unes noves eleccions si així ho considera oportú la majoria del cens electoral català.

Si no inclou aquest punt, el nou estat català caurà en el mateix parany ón està actualment el "Gobierno de España" i la Generalitat Catalana, ón mitjançant crèdits, mitjançant pressions, no és el conjunt de la població la que regeix el seu destí, sinó interessos de diversos grups de pressió que obliguen a la majoria de polítics a "vendre's" a les seves causes.

Comentaris (2)21-09-2014 12:58:02pensaments i politica

miquelpugamiquelpuga blog, 21-09-2014 17:43:41

bon escrit

serra_catalana73serra_catalana73 blog, 23-09-2014 16:02:55

la llengua Catalana és la del poble català i ha de ser la única i oficial. De la mateixa manera, que el poble català exerceix la seva sobirania, el català no ha de mantenir cap mena de cooficialitat amb la llengua que li va ser imposada. El pares de la constitució NO poden permetre aquest abús perquè seria considerat pel Poble Català com a ALTA TRAÏCIÓ ( i si bé hi preveuen jutjats comunitaris, ells passarien els primers: la justícia pel Poble!)

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: