Xavi
per en 14 Novembre 2015
1,498 Vistes

Avui, aquí, vull fer un exercici de política ficció.

 

" Eleccions al parlament 27S2015"

 

JUNTS x SI = Independencia amb sistema econòmic més o menys semblant al que tenim fins ara, dins U.E creant una república catalana "a la europea".

CUP = Independencia i revolució per canviar-ho tot i crear una república catalana "socialista".

 

Desde el primer dia JxS van dir que el seu presidenciable era el Sr. Artur Mas.

Desde el primer dia, CUP van dir que el seu presidenciable era el Sr. Baños i van afegir que sota cap circumstancia farien president en Mas.

 

Resultats electorals.

 

JxSi = 62. 1.600.000 +-

CUP = 10. 350.000 +-

Resta = 63.

El resultat electoral ha volgut que JxSi hagi de negociar amb CUP, com a minim que 2 dels seus diputats  votin a favor del presidenciable de JxSi, i les CUP han dit que No a Mas dos cops.

Que volen les CUP? Les CUP volen crear la "república socialista catalana", fer la revolució, sense Mas, i sense entrar al govern ni tenir cap responsabilitat, que sigui la gent de JxSi qui apliqui les polítiques que exigeix les CUP, que renunciin al seu presidenciable i que a sobre s'enfrentin als poders de l'estat Español, però amb les CUP mirant-s'ho desde la barrera, però això si, amb tot el seu suport "moral".

 

Comença l'exercici de política ficció.

 

RESULTATS FICTICIS 27S.

CUP = 1.600.000 vots = 62.

JXSI = 350.000 vots = 10.

RESTA = 63.

 

Amb aquest panorama electoral, les CUP necessiten de 2 vots positius per investir com a president en Baños i iniciar la "revolució socialista" per canviar-ho tot.

Ja sabem que a JxSi no vol fer cap revolució, sinó que vol crear una República catalana "a la europea" amb un sistema econòmic semblant a l'actual.

Comencen les negociacions i les condicions de JxSi per investir en Baños, a grans trets son les següents:

 

* VOLEM QUE RENUNCIEU A BAÑOS COM A PRESIDENT,  a canvi de 2 vots positius.

* VOLEM QUE RENUNCIEU A BAÑOS COM A PRESIDENT, que renuncieu a fer la revolució i que a més a més apliqueu la major part del nostre programa electoral, votat per 350.000 persones i que renuncieu al vostre, votat per 1.600.000 persones, a canvi de 10 vots positius i tot el nostre suport moral, pk nosaltres (JxSi), això de tenir càrrecs de responsabilitat, ens va una mica gran i no ens veiem amb cor, així que millor o feu vosaltres en nom nostre.

 

Que pensarieu la Gent de les CUP si fós aquest l'escenari a dia 14 de novembre?

Publicat a: Catalunya
Sigues el primer a qui li agrada això.