Xavi
per en 21 Setembre 2014
1,426 Vistes

A la nova Constitució catalana només li demano que almenys inclogui un punt:

 

El poble de Catalunya és sobirà, i per això té el dret i el deure de convocar referendums en tots els aspectes i àmbits, que permetin aprovar o anul.lar qualsevol llei aprovada per un parlament  polític. Inclús, si fós necessari, obligar al Parlament a celebrar unes noves eleccions si així ho considera oportú la majoria del cens electoral català.

 

Si no inclou aquest punt, el nou estat català caurà en el mateix parany ón està actualment el "Gobierno de España" i la Generalitat Catalana, ón mitjançant crèdits, mitjançant pressions, no és el conjunt de la població la que regeix el seu destí, sinó interessos de diversos grups de pressió que obliguen a la majoria de polítics a "vendre's" a les seves causes.

Publicat a: Catalunya
Sigues el primer a qui li agrada això.
miquel pubill
bon escrit
21 Setembre 2014
Ness
la llengua Catalana és la del poble català i ha de ser la única i oficial. De la mateixa manera, que el poble català exerceix la seva sobirania, el català no ha de mantenir cap mena de cooficialitat amb la llengua que li va ser imposada. El pares de la constitució NO poden permetre aquest abús perqu... Veure més
23 Setembre 2014