Xavi
per en 14 D'octubre 2014
1,667 Vistes

Els esdevenivents d'ahir a la nit i aquest matí, indiquen que s'acosta la batalla definitiva.

El President Mas ha convocat la consulta de fireta.

El Gobierno Español la tombarà, com ha fet amb l'altra.

Si no la tomba i ens "permet" votar, passarà que ho farà un 40% del cens, amb un 95% de vots a favor del Si/Si. Una consulta que no importarà a ningú, sense cap validesa, perquè els favorables al no, no s'implicaran, no explicaran els seus motius perquè consideren que Catalunya està millor formant part de l'Estat Español. 

Tan si la tomben com si ens la permeten fer, el següent pas és la convocatòria d'eleccions.

El Gobierno Español, no pot actuar contra una convocatòria d'eleccions, almenys fins que no es facin públics els programes electorals. I aquí rau la clau de tot plegat.

En el moment en que una candidatura inclogui "eleccions pleviscitàries", el Gobierno Español actuarà.

El seu moviment serà molt clar i molt contudent:

- Suspensió de l'autonomia catalana, detenció dels responsables polítics de la candidatura "pleviscitària". Nomenament de la Sra. Llanos de Luna  (actual Delegada del Gobierno Español a Catalunya) com a Presidenta de la Generalitat de Catalunya, amb les conseqüencies que tothom pot suposar derivades d'aquest nomenament.

 

I llavors què?

 

Amb els polítics catalans eliminats de l'escena (i ho estan dessitjant, per no haver-se de mullar i escapar-se de la cremada), tota la responsabilitat del procés recaurà (per fi) en el poder del poble català, en el poder de mobilització i defensa dels nostres somnis, defensarem el nostre dret legítim a decidir el nostre futur, esdevenir un nou estat independent.

 

Com es diu vulgarement, s'haurà de montar un pollatres que es caguin potes avall,  bloquejar comunicions, encerclar edificis públics, mobilitzar-nos pacíficament (tindrem davant nostre a tots els cossos policials españols i catalans) fins que aconseguim que les institucions internacionals (ONU, Europa, EEUU, etc. ) es facin ressò de debò de la nostra situació i obliguin a l'Estat Español a retornar-nos els nostres drets i les nostres institucions, incluit el dret a fer una DUI inmediatament, pssant inclús per sobre dels cagats polítics catalans, dels seus partidismes i interessos personals, que antepossen el personalisme i "salvar el coll" abans que els interessos del país.

 

Aquesta és la nostra força, aquest és el nostre "as a la màniga", l'última jugada, la definitiva i....

 

ESTEM PREPARATS, ESTEM DISPOSATS!!!

Visca Catalunya Lliure!!!

Publicat a: Catalunya