Xavi
per en 1 Març 2015
1,850 Vistes

Avui, diumenge 1 de març de 2015, vora les 7 de la tarda hi ha hagut un altre atropellament a la Riera Miró de Reus...

Tot i que no m'ha semblat dels Molt Greus, han hagut d'intervenir, 3 patrulles (almenys) de policia local, dues ambulancies i els bombers.

I en van... he perdut el compte.

Observo la Riera, el pas de vehicles (exageradament alt), el pas dels vianants... 

3 problemes he observat:

1) Velocitat, la velocitat dels vehicles, és a totes llums, excesiva, s'hauria de fer alguna cosa per reduïr-la, com per exemple instal.lar-hi passos de cebra "elevats" com hi ha per exemple a l'avinguda Marià Fortuny.

2) Il.luminació , la il.luminació de les zones de pas de cebra, en concret a la Riera Miró, és totalment deficient i ineficaç, i si instal.len faroles il.luminant els passos de peatons especificament?

3) Atenció , l'atenció, tant dels conductors de vehicles, com dels vianants. I aquest és el punt més complicat de possar-hi remei, tot i així, crec que col.locant uns senyals a les voreres al costat dels passos, recordant als vianants, que abans de creuar, han de mirar a dreta i esquerra comprovant que cap vehicle els suposa un perill per creuar no estaria de més, altre cosa serà que els vianants en facin cas.

 

Sé que poc influirà aquesta reflexió, però em venia de gust fer-la i gràcies al blog, cadascú pot escriure el que li surt de dins... doncs ho aprofito..

Gràcies..

Publicat a: Catalunya